• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van coleslaw tot homemade BBQ saus en BBQ brood

BBQ salades, sauzen en brood

Een BBQ is niet compleet zonder kraakvers brood, een frisse salade, en een heerlijke saus. Van homemade tot kant-en-klaar en shared gerechten; hier vind je alles voor een smaakvolle, zomerse BBQ!

Salades voor bij de BBQ

Weinig voorbereidingstijd? Kies dan voor een kant-en-klare salade en maak deze af met zomers fruit of groenten van de BBQ. Óf ga voor een shared salad en laat je gasten zelf een salade samenstellen. Zin om uit te pakken? KIes dan bijvoorbeeld voor de homemade coleslaw.

Sauzen voor bij de BBQ

Met ingredienten van de BBQ maak je deze meesterlijke homemade BBQ-saus. Of ga eens voor een verse salsa verde in plaats voor een klassieke kruidenboter. Niet zoveel tijd? Ook voor de 'easy BBQ-er' heeft Sligro heerlijke kant-en-klare sauzen. 

Brood voor bij de BBQ

Brood is echt iets wat niet mag ontbreken tijdens een zomerse BBQ, en misschien wel één van de meest onderschatte onderdelen. Want er is zoveel meer dan alleen een stokbrood. Vul bijvoorbeeld een brood met de lekkerste ingredienten en bak deze af op de BBQ. Of maak zelf een deeg met BBQ-rub en laat deze garen op de barbecue. 

Barbecue topics