• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van slow cooking op de kamado tot uitdagende producten

Ultimate BBQ

Voor écht uitpakken op de barbecue zit je hier goed! Leer alles over slow cooking op de barbecue, handige technieken spectaculaire barbecuerecepten.

Shoarma van knolselderij

Pak uit op de barbecue met deze vega-variant op het broodje shoarma. De rokerige smaak in combinatie met de krokante buitenkant en perfecte balans in kruiden en specerijen doen je verlangen naar die pure zomer!  

Low & Slow BBQ recepten

Onderstaande barbecuerecepten zijn echte pareltjes. Ga aan de slag met een kamado en imponeer je gasten met perfecte barbecuegerechten.

Barbecue technieken

De barbecuetechniek bepaalt de kwaliteit. Grillmaster Marc van Herk, pitmaster van het BBQ-team Wild Hogs, vertelt je alle barbecuegeheimen in zes tutorials. Leer bijvoorbeeld hoe je nauwkeurig de kerntemperatuur bepaalt en maak vlees en vis nog spannender door te roken. Ontdek de talloze technieken en ga aan de slag als een echte BBQ-expert!

×

warm & koud roken

Vis, vlees of groente kun je warm of koud roken. Elke manier geeft een andere smaak en textuur aan het product. Marc van Herk laat zien hoe je zalm koud en warm kan roken op de barbecue.

×

Cavemanstyle

"Vlees zoals vlees bedoeld is, echt met houtsmaak." Marc van Herk laat zien hoe je biefstuk Caveman style, ofwel op de kolen, kan klaarmaken op de barbecue.

×

direct & indirect grillen

Er zijn talrijke  mogelijkheden om heerlijke stukken vlees, vis of groenten te grillen op de barbecue. Marc van Herk laat je in deze tutorial zien hoe je direct en indirect kan grillen op de barbecue.

Maak je bbq compleet

Meer zomerinspiratie

Met Sligro wordt het een pure zomer. Met heerlijke vega(n) recepten, cocktails, ijsassortiment en barbecuetoppers is er voor ieder wat wils.

PUUR ZOMER

Deze zomer staat Sligro voor je klaar. Van kant-en-klare pakketten tot kamado's. Alles voor een pure zomer!