• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Rubs & Marinades

Je kunt alle kanten op wanneer je een stuk vlees of vis meer smaak wilt geven op je barbecue. Maar met rubs en marinades geef je elk product niet alleen meer smaak, je maakt het vlees ook malser en zachter. Kies uit een breed assortiment kant-en-klare mogelijkheden of stel je eigen combinatie samen.

Rubs en marinades

Rubs

Geef smaak, kleur en malsheid aan gerechten. Een marinade heeft langer de tijd nodig om in te trekken dan een rub, maar geeft wel een verfijnde smaak.  Wanneer je het vlees, vis of de groente vacumeert zal de marinade sneller intrekken. 

Dry rub

Een dry rub is een mengsel van gedroogde kruiden, specerijen en suiker. Laat je inspireren door de kant-en-klare rubs. 

Je barbecuegerecht meer smaak geven? Je kunt ook kiezen voor een zoetzure laksaus, waarmee je de stukken vlees regelmatig op de barbecue insmeert. 

Recepten met rubs & marinades

Oliën en spices

Oliën

Breng je vlees, vis en groenten subtiel op smaak en bereid ze met een olijfolie van topkwaliteit. Bij Sligro vind je olijfoliën die speciaal voor vlees, vis of groenten zijn geproduceerd.

Sligro Spice Market

Specerijen vormen de basis voor een goede rub of marinade. De juiste basis vind je bij de Sligro Spice Market. Hier heb je de keuze uit kruiden van over de hele wereld waarmee je je eigen specerijen- of kruidenmengsels samenstelt.

Meer zomerinspiratie

Met Sligro wordt het een pure zomer. Met heerlijke vega(n) recepten, cocktails, ijsassortiment en barbecuetoppers is er voor ieder wat wils.

PUUR ZOMER

Deze zomer staat Sligro voor je klaar. Van kant-en-klare pakketten tot kamado's. Alles voor een pure zomer!