• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Global cuisine

De afgelopen tijd hebben we minder kunnen reizen, maar dat hoeft ons er niet van te weerhouden om de wereld om ons heen te proeven. Ga met Sligro mee op culinaire ontdekkingstocht en laat je inspireren door de lekkerste gerechten van verschillende wereldkeukens.

Wereldkeukens

Japan & Vietnam

Laat je inspireren door heerlijke gerechten uit Vietnam en Japan. Wat dacht je bijvoorbeeld van springrolls met eend of takoyaki met mule?

Indiase keuken

Gek op curry, tandoori en roti? Dan vallen de volgende gerechten uit Indiaase keuken vast ook in de smaak.

Marokko

Waan je even op een Marrokkaanse markt of bij hippe foodtrucks met deze gemakkelijke gerechtjes die je gasten deze lente lekker uit de hand kunnen eten.

Fusion

Je gasten echt omverblazen? Combineer elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken en verras met onverwachte traktaties die heerlijk smaken.

Global cuisine assortiment

Ook aan de slag met verschillende smaken en culturen? Dan ben je bij Sligro aan het juiste adres. Of je nu gaat voor Vietnamees, Mexicaans, Indiaas of Marrokaans: wij hebben een ruim assortiment aan producten uit allerlei internationale keukens.

Wereldse recepten

Ga aan de slag met speciale ingrediënten, exotische kruiden en bijzondere combinaties en proef van de lekkerste wereldse bites, drinks en streetfood.