• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van vis, vlees of vega(n) borrel tot shared borrelgerechten

De zomerborrel

Een borrel op de planning? Daar horen borrelhapjes bij! Of je nu gaat voor vis, vlees of vega(n): Sligro biedt alle inspiratie om een spectaculaire borrelplank op tafel te zetten.

Borrelen

Proost op de zomer met een frisse rosé, een koude witte wijn of een bruisende prosecco.

Borrelplank vlees

Heerlijk bij de borrel: een borrelplank met goed vlees. Deze stel je eenvoudig en snel samen met lekkere vleeswaren. Of maak met leftovers van de barbecue een smaakvolle borrelplank!

Borrelplank vis

Ga eens voor vis op de borrelplank! Laat het lekker lang garen op de barbecue of kies voor een snellere bereiding met gerookte vis.

Borrelplank vega

Op zoek naar een vega(n) borrelplank recepten? Serveer verschillende soorten kaas en wissel het af met snackgroenten. De perfecte combinatie voor een vegetarische borrelplank.

Late night borrelplanken

Sluit de dag in stijl met een borrelplank vol klassiekers, zoals bitterballen, kaassnacks en een mini partymix. Of serveer eens een borrelplank vol zoetigheden. Smaakvol als dessert of als afsluiter van een eindeloze zomeravond.

Maak je borrel compleet

Meer zomerinspiratie

Met Sligro wordt het een pure zomer. Met heerlijke vega(n) recepten, cocktails, ijsassortiment en barbecuetoppers is er voor ieder wat wils.

Borrel

Op zoek naar inspiratie voor hapjes voor op de borrelplank? Ontdek de verleidelijke wereld van borrelhapjes bij Sligro. Sligro biedt een breed assortiment aan charcuterie, kaas, snacks en andere borrelhapjes die onmisbaar zijn op de borrelplank.