• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van vis, vlees of vega(n) borrel tot shared borrelgerechten

De zomerborrel

Een borrel op de planning? Daar horen borrelhapjes bij! Of je nu gaat voor vis, vlees of vega(n): Sligro biedt alle inspiratie om een spectaculaire borrelplank op tafel te zetten.

Borrelplank vlees

Heerlijk bij de borrel: een borrelplank met goed vlees. Deze stel je eenvoudig en snel samen met lekkere vleeswaren. Of maak met leftovers van de barbecue een smaakvolle borrelplank!

Gemakkelijke borrelsnacks

Ook als je deze zomer niet te lang in de keuken wil staan, maar wél wil genieten van zomerse hapjes en snacks ben je bij Sligro aan het juiste adres.

Borrelplank vis

Ga eens voor vis op de borrelplank! Laat het lekker lang garen op de barbecue of kies voor een snellere bereiding met gerookte vis.

Vega(n) borrelhapjes

Een vega of vegan borrelplank hoeft zeker niet onder te doen voor een vis- of vleesvariant! Blaas je smaakpapillen omver met heerlijke, pure smaken.

(Shared) borrelgerechten

Pak uit tijdens de zomerborrel en serveer shared gerechten in combinatie met leftovers van de barbecue. Wij bieden een breed assortiment aan kant-en-klare producten. Zoals deze Griekse kipspiesen. Serveer ze op een pitabroodje met zelfgemaakte tzatziki.

Proef de zomer in onze vestiging

Puur zomer

Kom de zomer proeven in een van onze Sligro vestigingen op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. Deze dagen inspireren wij jou met de lekkerste zomerrecepten tijdens onze proeverij! 

Maak je borrel compleet

Meer zomerinspiratie

Met Sligro wordt het een pure zomer. Met heerlijke vega(n) recepten, cocktails, ijsassortiment en barbecuetoppers is er voor ieder wat wils.