• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van vis, vlees of vega(n) borrel tot shared borrelgerechten

De zomerborrel

Een borrel op de planning? Daar horen borrelhapjes bij! Of je nu gaat voor vis, vlees of vega(n): Sligro biedt alle inspiratie om een spectaculaire borrelplank op tafel te zetten.

Borrelplank vis

Ga eens voor vis op de borrelplank! Laat het lekker lang garen op de barbecue of kies voor een snellere bereiding met gerookte vis.

Borrelplank vega(n)

Een vega of vegan borrelplank hoeft zeker niet onder te doen voor een vis- of vleesvariant! Blaas je smaakpapillen omver met heerlijke, pure smaken.

Borrelplank vlees

Heerlijk bij de borrel: een borrelplank met goed vlees. Deze stel je eenvoudig en snel samen met lekkere vleeswaren. Of maak met leftovers van de barbecue een smaakvolle borrelplank!

Dranken bij de borrel

Cocktails, wijnen, bieren of iced tea’s: de zomer is bij uitstek het seizoen om te nippen van de heerlijkste verfrissende dranken.

(Shared) borrelgerechten

Pak uit tijdens de zomerborrel en serveer shared gerechten in combinatie met leftovers van de barbecue. Wij bieden een breed assortiment aan kant-en-klare producten. Zoals deze Griekse kipspiesen. Serveer ze op een pitabroodje met zelfgemaakte tzatziki.