Het zuiglam is exclusief verkrijgbaar van eind maart tot en met eind juni. De zuiglammeren worden circa drie maanden oud, hebben een gewicht tussen de 12 en 14 kilogram en worden uitsluitend gevoed met moedermelk. Door de leefomstandigheden van de dieren heeft het vlees een mooie lichte kleur en een subtiele smaak. Het zuiglamsvlees is een echte seizoenstopper en is goed te combineren met groene kruiden zoals dragon, rozemarijn en Marokkaanse munt.
De sterke smaak van het lam wordt ontwikkeld door de bewegingsvrijheid en het verse gras. Hoe ouder de lammeren zijn, hoe heviger de lam smaak wordt. De zachte smaak van het seizoensgebonden lamsvlees is voor horecagelegenheden interessant voor de menukaart.
Het Ierse O’Sullivan-lamsvlees staat bekend om de malsheid en de heerlijke pure en zilte smaak. De lammeren zijn wat zwaarder bevleesd en het vlees is wat voller van smaak. Het verse gras, de zeelucht, de ongerepte natuur, de ruimte en volop lichaamsbeweging geven het O’Sullivan-lamsvlees een typische, zacht zilte en delicate smaak. Het O’Sullivan-lamsvlees komt van Watergrasshill. Dit Free Range Ierse lam is een veelzijdig stukje lamsvlees met een delicate smaak. Het lamsvlees van Watergrasshill is het hele jaar beschikbaar en wordt geproduceerd onder de strengste eisen.
Dit malse lamsvlees is afkomstig van lammeren van circa drie maanden met een gewicht van 12 tot 14 kg. Het vlees kenmerkt zich door de lichte kleur, zachte smaak en sublieme malsheid. Het zuiglamsvlees is exclusief beschikbaar van eind maart tot eind juni.