• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Grillig voorjaar

BBQ toppers

Een mooie voorjaarsdag sluit je fijn af met smakelijke gerechten van de barbecue. Van hele kwartel tot geroosterde spitskool met blauwe kaas: de bbq recepten op deze pagina zijn echte toppers, maar staan toch snel op tafel. Laat je inspireren door Sligro!

Gegrilde voorjaarsgroenten

Asperges zijn hét witte goud van de lente. Door ze te bereiden op de barbecue geef je deze delicatie voorjaarsgroenten een heerlijke boost van smaak.

Gegrilde zuiglam koteletjes

Imponeer je gasten met deze gegrilde koteletjes van zuiglam en gegrilde watermeloen. Een verrassende combinatie die gegarandeerd versteld doet staan.  

Hele kwartel van de bbq

Dit jong gevogelte smaakt heerlijk van de barbecue. De gegrilde venkel en prei maken het gerecht af. Serveer aan mooie spiezen voor een imposante presentatie. 

Kingcrab van de barbecue

Om je vingers bij af te likken: deze gegrilde kingcrab met citroenboter. Een ontzettend smaakvol gerecht dat perfect bij de lente past.

Barbecuegerechten

Sta jij graag voor de barbecue en wil je je gasten verwennen met smaakvolle gegrilde bbq recepten? Ga aan de slag met deze lekkere barbecuegerechten en je gooit gegarandeerd hoge ogen.

Roast

Van entrecote tot beenham: onze culinair adviseurs hebben dit voorjaar de meest lekkere roastgerechten samengesteld. Perfect voor op de barbecue!