• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Culinaire trend

Zoek de groente

We ontdekken steeds nieuwe manieren om meer groenten te serveren en te eten. Verstop ze bijvoorbeeld in je deeggerechten! 

Recepten

Bagels, empanada's, poffertjes en zelfs focaccia zijn ideaal om groenten in te verwerken. En wist je al dat je in kipnuggets een heel groot aandeel pompoen kwijt kunt?

BUCATINI ALLA CARBONARA MET COURGETTE EN WILDE EEND

Deze Italiaanse publiekslieveling leent zich er perfect voor om groente in te ‘verstoppen’, We gebruikten eend in plaats van pancetta, bucatini in plaats van spaghetti en voegden veel courgettespaghetti toe als extra ingrediënt.

KOREAANSE NUGGETS VAN KIP, SHIITAKE EN POMPOEN

Een heerlijk knapperige snack, waarin shiitake en gegrilde pompoen de kip aanvullen en de smaak verrijken. Koreaanse smaakmakers als de chilipeperpasta gochujang en azijnchilisaus geven de kipnuggets een pittige kick.

TOMATENBAGELS MET LANGOUSTINE EN APPEL

Bagels zijn hip and happening en een ideale basis voor de meest uiteenlopende gerechten. Op kant-en-klare tomatenbagels maakten we een niet te versmaden, heerlijk beleg van langoustinestaarten gemengd met frisse appelmayonaise. Ook perfect voor to go!

MAISEMPANADAS MET STOOFVLEES EN GROENTE

Ook al zo’n populaire allrounder. In deze variant verwerkten we mais en reuzel in het deeg, met een geweldig resultaat. In de vulling uiteraard stoofvlees, maar ook allerlei kleurrijke groenten. Ernaast een minstens zo kleurige salsa.

Producten uit deze recepten

Meer culinaire trends