• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Waalwijk | Haven 12

Christophe Davoust

Christophe Davoust is chef bij Haven 12 in Waalwijk. Deze Horecaheld maakte voor de New Food Generation een côte de boeuf. 

"Overal moet iets gebeuren - en dan vooral op tafel!"

Christophe Davoust is chef bij Haven 12 in Waalwijk

‘‘Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk

Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel! Als je een combinatie van mooi opgemaakte borden en plateaus neerzet met wat toffe cocktails erbij, pakken de gasten vanzelf hun telefoons. Ook in het interieur hebben we voor eyecatchers gezorgd. 

Het uitgangspunt was: ‘gasten het gevoel geven dat ze even een andere wereld binnenstappen’. De knalgroene muren en grote planten zorgen voor een jungle-sfeertje en symboliseren nieuw leven. De felblauwe bank van velours valt ook op en heeft een luxe uitstraling.

Verder zijn er veel Aziatische elementen aangebracht. We zitten in het oudste gebouw van Waalwijk en het interieur is een mix van historische elementen en modern design.

Deze doelgroep bereik je vooral via social media, dus daar zijn we heel actief. We zorgen dat onze foto’s er zó uitspringen op je tijdlijn dat je ons zelf ook gaat volgen. Hierdoor hebben we ook een groot bereik buiten de eigen regio: meer dan een derde van de gasten komt van de andere kant van de Maas. 

In onze open keuken maken we trendy Aziatische gerechten met Franse invloeden. Onze côte de boeuf is een mooi voorbeeld. Die serveren we op een grote houten plank met diverse sauzen en groentes, om lekker met je tafelgenoten te delen. Van samen proeven raak je vanzelf in gesprek, ontzettend mooi als je dat met eten kunt bereiken. Het spreekt blijkbaar niet alleen millennials aan, want ook onze gasten vormen een mooie mix van jong en oud.”

Meer Horecahelden

  • Hilversum | Meddens

    Marcel Roelofsen & Jose Ignacio Ferradas

    Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Jose Ignacio Ferradas, chef bij Meddens uit Hilversum.

  • Den Bosch | Restaurant Van Aken

    Bas Hoekstra

    Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.

  • Amsterdam | Kanarie Club

    Angela Kesselaar

    Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.

  • Alle Horecahelden

    Van ondernemers en chefs tot gastheren en gastvrouwen. Laat je inspireren door de bevlogen verhalen van deze toppers uit de horeca.

Hot topics