Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kerstdessert

Het kerstdessert is de laatste indruk die je achterlaat. Serveer een nagerecht met veel kleur, zoete smaak en een prachtige textuur. Sligro helpt je op weg met verrassende recepten, zoals deze tiramisnicker. Of kies een van de vele andere zoete afsluiters voor je kerstdiner. 

Tropisch dessert

Tropische vruchten zijn vanwege hun smaak en kleur populaire smaakmakers in kerstdesserts. Met de nieuwe mangopassievruchtenmousse van Smeding heb je een gouden combinatie te pakken. Lekker op zichzelf. Maar ook de perfecte basis voor je tropisch dessert.

Pak 500 gram
Eat Me
Carambola
Zak 2 stuks x 115 gram
Zak 370 gram

Nagerechten voor kerst

Een overheerlijk kerstdessert bereiden hoeft helemaal geen uren werk te zijn. Onderstaande gerechten bereid je relatief snel, zijn ware eyecatchers op tafel en smaken verleidelijk lekker. Stuk voor stuk zoete verleiders.

Crunchy caramel

×

Met dit dessert serveer je spektakel aan tafel! Je crunchy caramel serveer je met een kletskop op het glas. Laat je gast ‘m zelf kapotslaan met een lepel en ontdekken wat voor lekkers eronder schuil gaat. 

Tiramisnicker

×

Dit feestelijke dessert heeft door caramel, noten en chocolade iets weg van de welbekende snicker. Voeg daar tiramisu van Debic aan toe en je hebt een onweerstaanbare combinatie te pakken.

Kant-en-klaar gemak

Met ons kant-en-klaar assortiment helpen we je tijd besparen mét kwaliteitsbehoud. Van handige 1,5-liter verpakkingen van Sanissimo-ijs (ook in nieuwe smaken) tot een volledig glutenvrij assortiment. Volledig op de behoefte van de chef en gasten afgestemd.

Happy Bakers
Muffin chocolade
Tray 2 stuks x 107,5 gram
Bak 1 kilo
Bak 75 cl

Kapsels voor taarten

Onze kapsels zijn de ideale basis voor je huisgemaakte kersttaart of kerstdessert. Kies uit chocolade, vanille, rond en vierkant. Met deze bodems houd je alle tijd over om je te richten op het leukste deel: decoreren.

Doos 4 stuks x 50 gram
Doos 4 stuks x 50 gram
Doos 4 stuks x 105 gram
Doos 4 stuks x 105 gram

Maak je kerstdiner compleet

Sligro biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet kerstdiner.  Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je voorgerecht, hoofdgerecht of bijgerecht. Samen maken we deze kerst onvergetelijk.