• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Efficiënte bedrijfsvoering?

Leuker kunnen we sommige operationele zaken niet maken, samen met onze partners maken we het wel makkelijker én goedkoper. Efficiënt ondernemen is er voor de operationele zaken die komen kijken bij het runnen van een horecazaak.

Digitale HACCP-registratie

Je HACCP goed geregeld: geen papieren rompslomp meer met digitale HACCP-registratie via Gullimex.

Afvalinzameling op maat

Professioneel en efficiënt je zakelijke afval verwerken doe je via Renewi. Duurzaam, flexibel én voordelig.

Hygiëne e-learnings

Volledig op de hoogte van alle regels rondom hygiëne? Volg met korting de e-learnings van Normec Foodcare. Inclusief toets en certificaat.

Ongediertepreventie en -bestrijding

Regel je ongediertepreventie en -bestrijding efficiënt via EWS Pest Control, advies op maat en met oog voor natuur en milieu.

Hygiëne inspecties

Met de hygiëne inspecties van Normec Foodcare ben je altijd voorbereid op de controles van de NVWA.

Laadpalen

Met de complete laadoplossing van Reith Power is jouw bedrijf verzekerd van een betrouwbare oplossing op maat.

booq QR-bestellen

Met QR-bestellen realiseer je een beter marge: bespaar tijd in je bestelproces én voeg je eenvoudig cross- en upselling toe aan je menukaart.

booq Tafelreservering

Beheer eenvoudig online je tafelreserveringen. Verminder no-shows en voeg eenvoudig arrangementen toe aan online reservering voor meer omzet.

booq POS kassasysteem

booq POS is jouw complete alles-in-één kassasysteem. Het systeem kun je opbouwen met vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen devices.

Ook interessant voor jou?

Naast oplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering, hebben we diverse andere oplossingen erop gericht jou als ondernemer te laten uitblinken in wat je doet.

Veelgestelde vragen

Sligro heeft als doel om jou als professional in food vooruit te helpen en te laten uitblinken in wat je doet. Dat doen wij onder andere door slimme samenwerkingen en oplossingen aan te bieden voor de grootste kansen en uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Van geldzaken en duurzaamheid tot personeel en gastenbinding: wij helpen je graag met onbezorgd en slim ondernemen!

We hebben onze oplossingen ingedeeld in vijf behoefte domeinen die binnen iedere onderneming een rol spelen:

·       Rendement; oplossingen om kosten te besparen en je omzet te verhogen.

·       Personeel; oplossingen om jou te helpen bij het vinden, binden en behouden van goed personeel.

·       Gasten; oplossingen om te zorgen voor nóg meer blije en loyale gasten in jouw zaak.

·       Duurzaamheid; oplossingen voor een verantwoord assortiment en duurzame bedrijfsvoering. 

·       Bedrijfsvoering; oplossingen voor het efficiënt regelen van je operationele zaken. 

 

 

Sligro is van mening dat door kracht en kennis te bundelen het beste in jouw bedrijf naar boven kan worden gehaald. Onze kennis over specifieke vraagstukken halen wij dus bij partners die expert zijn in hun gebied. Daarom werken wij bijvoorbeeld samen met Eneco als het gaat over energie en het verduurzamen van je bedrijf, of met One People Services voor diverse personeelsvraagstukken. Contracten die je afsluit, lopen daarom altijd rechtstreeks via deze partners. Sligro is hierin slechts een tussenpartij waardoor je kunt profiteren van extra voordelen.

Doordat wij als Sligro groot kunnen inkopen bij onze partners, kunnen wij onze klanten diverse voordelen bieden. Zo maken wij met partners speciaal voor onze klanten de scherpste prijsafspraken. Daarnaast komen bij sommige oplossingen als bonus daarbovenop nog Sligro-waardebonnen of -kortingen. Welke voordelen en kortingen per oplossing gelden, vind je op de individuele oplossings-pagina’s.

Bij sommige oplossingen van Sligro hoort een contract met een van onze partners. Hiervoor gelden dan de betreffende voorwaarden van deze partner. Andere oplossingen zijn gericht op inspiratie en adviezen, hier kun je als ondernemer mee aan de slag maar ben je nergens toe verplicht. Bij onze oplossingen staat altijd duidelijk aangegeven welke voorwaarden gelden voor de betreffende oplossing. 

Wil jij meer weten over de slimme oplossingen van Slim Ondernemen?

Neem dan contact op met je Sligro-klantenteam of -vestiging.