Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Remia Tomaten ketchup & Fruitlife Kers zwart zoet 

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Amsterdam | t Heemelrijck

Nars Hemelrijk

De verwachtingen laag houden en ze overtreffen met goede service, dat is de strategie. Belangrijke troef zijn de gerechten uit de tijd van Nars' opa. 

‘Onze strategie: De verwachtingen laag houden en die Met een fijne service Overtreffen’

Nars Hemelrijk is mede-eigenaar van Café- restaurant ’t Heemelrijck in de Amsterdamse pijp.

‘‘Als je bij een restaurant drie weken van tevoren moet reserveren, er driedelig bestek op een wit linnen servet op tafel ligt en je de hoofdprijs betaalt voor het eten, dan moet alles kloppen. Anders ga je teleurgesteld naar huis. Onze strategie is: de verwachtingen laag houden en die vervolgens met een fijne, persoonlijke service ruimschoots overtreffen. Dat doen we door een schappelijke prijs te vragen voor onze gerechten en alles te laten kloppen. Maar ook de ongedwongen sfeer, de nostalgische setting en storytelling dragen eraan bij. Zo refereren sommige gerechten op de kaart aan de tijd dat mijn opa na de oorlog een traditionele broodjeszaak begon in Amsterdam, zijn recepten zijn vandaag de dag nog steeds in omloop in ons restaurant. Ook vertellen we over de lokale leveranciers bij wie we inkopen, zoals distilleerderij Wynand Fockink. Onze medewerkers komen van de Hotelschool of hebben in sterrenzaken gewerkt. Ze weten wat goede service is, maar werken liever bij ons dan in een zaak waar alles stijf en opgedirkt is. In het online reserveringssysteem zien we het als gasten al eerder zijn geweest, daar refereren we bij binnenkomst aan. Hierdoor voelen gasten zich gewenst en welkom. Hoewel we nog maar kort open zijn, hebben we zo al een vaste klantenkring opgebouwd. Zowel locals als BN’ers komen vaak langs, dit is omdat het geen ‘zien en gezien geworden’-zaak is en iedereen met rust gelaten wordt. Ook toeristen komen graag: zij willen een keertje écht Hollands eten in een restaurant waar ook locals komen.”

Meer Horecahelden

Hot topics