Arnhem | Kies Menu
Bauke Dekker
Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!
De één wilde pizza, de ander had zin in sushi of een salade. Zo zijn Felipe en ik op het idee gekomen om gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek te gaan bezorgen”, vertelt Marconi. “We hebben het menu samengesteld op basis van data van grote bezorgplatforms in Amsterdam. Nu beginnen we daar steeds meer onderscheidende gerechten aan toe te voegen, zoals onze Misopasta. We bereiden het eten à la minute. Dat vraagt om een goede afstemming tussen keuken en bezorging. Via ons online systeem kunnen we zien waar onze bezorgers zich bevinden. Daardoor weet onze keuken precies wanneer ze moeten starten met de bereiding.” Felipe: “Onze bezorgers rijden op e-bikes. We zitten vlak bij het Centraal Station van Breda en ons bezorggebied leent zich beter voor bezorging per fiets dan per auto. Sowieso maken we duurzame keuzes. Onze keuken opereert volledig elektrisch en we hebben voor veel gerechten ook een vegetarische variant. Helemaal vegan willen we nu niet gaan, want hoewel die markt groeit, is deze nu nog relatief klein. We bereiken liever een grote groep mensen, in de hoop dat die eerst vegetarische opties uitproberen. De zoektocht naar duurzame verpakkingen was nog een hele uitdaging. Sommige fabrikanten omschrijven hun verpakkingen als recyclebaar. Maar als je je er in verdiept, blijkt het bijvoorbeeld om karton met een laagje plastic te gaan, dat je onmogelijk van elkaar kunt scheiden. Wij hebben daarom gekozen voor verpakkingen van suikerriet, die zijn echt composteerbaar en het is een gangbare keuze in de markt.”