Arnhem | Kies Menu
Bauke Dekker
Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!
Je hoeft dus niet af te wachten hoe laat de bezorger voor de deur staat, maar bepaalt zelf hoe laat je eet. We hebben geen uitgebreid menu: je kunt kiezen voor de dagmaaltijd of een van de twee weekmaaltijden. Elke week introduceren we nieuwe maaltijden, waarbij we creatief te werk gaan. We hebben bijvoorbeeld een ovenvariant van Gado gado ontwikkeld. Deze maaltijd laat goed zien waar we voor staan: verse ingrediënten, veel groente en alles – inclusief de pindasaus - helemaal zelfgemaakt. Alles wat we inkopen, belandt in de bakjes en zo verspillen we bijna niets. Maaltijden die overblijven, worden de volgende dag nog verkocht of gaan naar Too Good To Go. We hebben ook een maaltijdwinkel waar we zelfgemaakte delicatessen verkopen. Hierin verwerken we reststromen van onze leveranciers. Vijftig procent van onze maaltijden is vegetarisch en in de andere maaltijden proberen we het gebruik van vlees zoveel mogelijk te beperken. Zo hebben we in onze rendang de helft van het vlees door groente vervangen, zonder dat je dit proeft. Onze verpakkingen zijn duurzaam, op één dekseltje na. Frustrerend, maar helaas is er nog geen goed alternatief en zijn wij te klein om hier zelf verandering in te brengen. Ook de bezorging pakken we zo duurzaam mogelijk aan. In het centrum bezorgen we met elektrische fietsen, buiten het centrum kunnen klanten hun maaltijd zelf ophalen bij een pick-up point.”
Arnhem | Kies Menu
Bauke Dekker
Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!
Breda | Nerdish
Felipe & Marconi Moscoso Cruz
Deze 'Online foodhall' bezorgt gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek.
Eindhoven | Dirty Fries
Hugo van Wandelen
Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.
Alle Horecahelden
Van ondernemers en chefs tot gastheren en gastvrouwen. Laat je inspireren door de bevlogen verhalen van deze toppers uit de horeca.