Een veelgemaakte fout is stoven met mager vlees. Stoofvlees met een beetje vet is lekkerder, want dat geeft meer smaak af. Riblappen, runderlappen en sukadelappen zijn ideaal. Deze delen van het dier hebben namelijk veel beweging gehad. Ze hebben daardoor genoeg vet en worden tijdens het stoven erg mals.
Art. nr. | Omschrijving |
162815 | BK MVHH GROOTM.HACHEE 800G |
452862 | BK MVHH STOOFVLEES-ABDIJBIER |
Art. nr. | Omschrijving |
3661 | Gebraden kalfspoulet |
1117 | Gebraden lamspoulet |
1182 | Sous-vide gegaarde runderpoulet |
2329 | Gebraden varkenspoulet |
Art. nr. | Omschrijving |
129752 | Reestoverij |
129707 | Everzwijn stoofschotel |
34900 | Polder ganzenstoof |
64475 | Hazenpeper |
5708 | Hertenstoofschotel |