• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Voor elkaar, met elkaar

Samen mogen we er weer tegenaan! Wij zijn er voor jou. En we trekken graag met je op om van jouw doorstart een groot succes te maken. We helpen je waar kan, op welk vlak dan ook. Niet alleen met ons goede assortiment, maar ook door met je mee te denken en door oplossingen te bieden. Alles om die stralende gezichten van jouw gasten te zien. Daar doen we het voor. Voor elkaar, met elkaar!

×

Manon wil echt het verschil helpen maken

Juist nu kan Manon, Solutions manager bij Sligro, doen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Denken én handelen vanuit oplossingen door plug-and-play foodconcepten naar jou toe te brengen. 

Brian weet dat er wederzijds blind vertrouwen is

Na een bizar jaar beseft Brian dat een sterke band met je leverancier goud waard is. Je doet het nooit alleen en als je elkaar iets gunt, kom je zoveel verder.

Als hij ziet dat het écht werkt, is Sietse pas trots!

De tijd van nu vraagt om creativiteit. Of het nu gaat om culinair advies of een training: Sietse kruipt helemaal in de huid van zijn klanten om zo écht van toegevoegde waarde te zijn.

We mogen weer!

Nu de versoepelingen voor de horeca echt daar zijn, hebben we inspiratie en oplossingen voor je geselecteerd die jou kunnen helpen.

We doen het samen

#voorelkaarmetelkaar

Om alle mooie horecazaken goed te laten draaien hebben we elkaar nodig. Laten we de krachten bundelen en aan elkaar weten dat we er voor elkaar zijn. Gebruik #voorelkaarmetelkaar in al je communicatie-uitingen en laat zien dat we het samen doen.

We moeten er samen voor zorgen dat we verder komen

“Samenwerken is nodig op alle vlakken. Niet alleen met ons personeel, maar ook met onze leveranciers van spullen, zoals Sligro.”

Brian, eigenaar van o.a. Christoffel, Den Bosch

Tips voor een soepele herstart

Herstarten kost veel voorbereiding en brengt veel met zich mee. Om je herstart soepel te laten verlopen hebben we een aantal tips en tricks voor je op een rij gezet.

We gaan er weer voor!

Onze mooie producten staan weer voor je klaar, jullie koelingen zijn weer gevuld. De mise-en-place weer gereed gemaakt. We helpen waar we kunnen, op welk vlak dan ook. Want daar heb je Sligro voor. We zijn er voor jou, zodat jouw tent weer draait. Want daar gaat jouw hart sneller van kloppen en dat van ons ook. Als we het samen doen, zie jij weer die stralende gezichten van je gasten. Dat is waar je het voor doet toch? Dat mensen elkaar bij jou weer mogen ontmoeten en samen genieten. Je mag op ons rekenen, nu en in de toekomst. ‘Voor elkaar, met elkaar’.