• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Voor elkaar, met elkaar

Sligro is er voor jou. Met tips en tricks voor een goede voorbereiding op een topzomer en tips voor een goedlopend terras met maximaal rendement. Oplossingen voor personeelstekorten. En met een verrassend en kakelvers zomerassortiment. Voor elkaar, met elkaar. Zoals het hoort. 

#klaarvoorjouwgasten

Samen goed voorbereid op een topzomer!

Eindelijk, we mogen en kunnen weer echt gaan genieten van de zomer. Wij helpen je, op elk vlak. Jij kunt dan weer gaan doen waar je goed in bent. Zodat je de nieuwe kansen die er liggen optimaal kunt benutten en je tent weer draait als nooit tevoren. Want daar heb je Sligro voor. Voor elkaar, met elkaar. 

Tips voor een goede voorbereiding

Met onze tips ben jij er helemaal klaar voor om een zomer te draaien als nooit tevoren!

Bovenop de actualiteit

Klaar voor een topzomer? Met onze handige tips, de foodconcepten 'Slimme Keuken' en 'Kleinste Keuken', oog voor bezorgen en picknick ben jij optimaal voorbereid. Want daar heb je Sligro voor. 

Kleinste Keuken

Meer omzet, gasten die langer blijven in je zaak en daardoor meer dranken bestellen? De oplossing: Kleinste Keuken.

Slimme Keuken

Personeelstekort? Stijgende kosten? Met foodconcept Slimme Keuken bespaar je tijd en personeelskosten zonder kwaliteitsverlies.

Personalisatie

We zijn open! Laat jezelf zien en haal het maximale uit je merk met bedrukte horecaproducten.

Picknick to go

Naast bezorgen is het bieden van een 'picknick to go' ook een manier geworden om extra omzet te genereren. Ook als de horeca gewoon open is!

Gezondheid

Gezondheid is de fase van 'trend' voorbij. Sligro helpt met oplossingen, concepten en assortimenten om gezonder te werk te gaan.

Bezorgen

Afgelopen tijd is wel gebleken; hoewel we graag de horeca opzoeken, is bezorgen ook 'here to stay'. 

Nu in het seizoen

Zo fijn, je mag je gasten weer ontvangen! Wij staan klaar voor je met onze mooie producten. Van verspartners waar we op kunnen bouwen, zoals Ruig, Smitvis, Kaldenberg en Smeding. Zodat jouw gasten het beste van het beste voorgeschoteld krijgen. 

Fruits de mer

Nu in het seizoen: Fruits de mer! Een proeverij van de heerlijkste en meest verse smaken uit de zee. 

Alles voor jouw terras

Gelukkig, je mag weer open! Bij de eerste zonnestralen weer gevulde terrassen en stralende gezichten van je gasten, dat is iets om naar uit te zien. Wij helpen je waar we maar kunnen, zodat jij het maximale uit je terras kan halen. 

Terras

Een goed terras is het visitekaartje van je zaak. De juiste aankleding en verzorging zorgt voor stopkracht, waarmee je al snel kan rekenen op een verdubbeling van je omzet! 

2021

2021 was een bewogen jaar. Met name voor de horeca en de mensen erachter. Wij hebben hen een gezicht gegeven. Zij vertellen hoe ze moeilijke periodes zijn doorgekomen en weer vooruit durven kijken naar een positieve toekomst, samen met Sligro. 

Manon wil echt het verschil helpen maken

Juist nu kan Manon, Solutions manager bij Sligro, doen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Denken én handelen vanuit oplossingen door plug-and-play foodconcepten naar jou toe te brengen. 

Brian weet dat er wederzijds blind vertrouwen is

Na een bizar jaar beseft Brian dat een sterke band met je leverancier goud waard is. Je doet het nooit alleen en als je elkaar iets gunt, kom je zoveel verder.

Als hij ziet dat het écht werkt, is Sietse pas trots!

De tijd van nu vraagt om creativiteit. Of het nu gaat om culinair advies of een training: Sietse kruipt helemaal in de huid van zijn klanten om zo écht van toegevoegde waarde te zijn.

#voorelkaarmetelkaar

Om alle mooie horecazaken goed te laten draaien hebben we elkaar nodig. Laten we de krachten bundelen en aan elkaar weten dat we er voor elkaar zijn. Gebruik #voorelkaarmetelkaar in al je communicatie-uitingen en laat zien dat we het samen doen.

×