Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kerst bijgerechten

Hoewel de focus tijdens het kerstdiner wellicht op het hoofdgerecht ligt, maken de bijgerechten het diner compleet. Ga aan de slag met deze gemakkelijke, maar onweerstaanbare culinaire creaties. Van haute friture tot zelfgemaakte óf kant-en-klare gyoza’s.

Mini quiches

Mini quiches zijn heerlijk als bijgerecht met kerst, maar ook als hapje bij de borrel. En het zijn vooral leuke variaties op de bekende hartige taart. Met gele peen, rode biet en pompoen creëer je met quiches een waar kleurenspektakel.

Pak 300 gram
Heerlijkheid Mariënwaerdt
Bloemenhoning, BIO
Pot 275 gram
Mijnboer
Rode biet
Per stuk

Bijgerechten voor kerst

Een salade is heerlijk, maar voorspelbaar. Ook met je bijgerechten kun je verrassend uit de hoek komen. Deze recepten zien er zo verleidelijk uit, daar maak je gegarandeerd induk mee op je gasten. 

Bijzondere bijgerechten

Met ambachtelijke haute friture snack je in stijl. Lekkere klassiekers met een twist. Laat je gast genieten van populaire snacks en frites, in een chique jasje.

Wat goed is hoeft niet van ver te komen. Ga aan de slag met wintergroenten van dichtbij. Vers en vol smaak. En veelzijdiger dan je gasten denken.

Gezonde snijsalades

Snel, makkelijk én gezond. De kant-en-klare snijsalades van onze verspartner Smeding zijn verkrijgbaar in tal van smaken en al voor je gesneden. Presenteer ze bijvoorbeeld bij je gourmet als bijgerecht. 

Maak je kerstdiner compleet

Sligro biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet kerstdiner.  Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. Samen maken we deze kerst onvergetelijk.