Kerst nagerechten & desserts

Het kerstdessert is de uitsmijter van je kerstdiner. Pak dan ook groots uit met imposante smaken. Hier vind je de lekkerste nagerechtideeën voor kerst met bijvoorbeeld ijs, fruit, chocolade of kaas. Genieten!

Kerstdesserts met ijs

Ga je deze kerst voor een nagerecht met ijs? Deze klassieke dame blanche is oorspronkelijk bedacht met amandelijs, perzik en citroensorbet. Op basis daarvan hebben we deze klassieker in een nieuw jasje gestoken. 

Recepten voor desserts met ijs

Kaasdessert

Dit jaar geen standaard toetje? Eindig met een kaasdessert! Een uitgebreide kaasplank is natuurlijk heerlijk, maar denk ook eens aan een kerstdessert met mascarpone of gebakken camembert!

OUDERWETS NATAFELEN 'KAASPLANKJE'

Met deze bijzondere kazen is het heerlijk natafelen. Combineer de kazen met bijpassende wijnen, of kies voor de port waar al deze verrassende kazen heel goed bij passen. 

CAMEMBERT

Imponeer je gasten met deze heerlijke gebakken camembert.

Zoete verwennerijen voor bij de koffie

Met deze kleine zoete verwennerijen, kant-en-klaar of huisgemaakt, heb je altijd wat lekkers voor bij de koffie.

Chocolade

Wie houdt er nu niet van chocolade? Laat je inspireren door de lekkerste kerstdesserts met chocolade.

CHOCOLADE-SALAMI

Verras je gasten met deze heerlijke 'salami' van witte chocolade.

Kerst zoetwaren

Van kerstbonbons tot chocolade sneeuwpoppen en ambachtelijke roomboterkransen: Sligro heeft een ruim assortiment aan zoetwaren voor Kerst.

Maak je kerstdiner compleet

Sligro biedt je alle inspiratie voor een compleet kerstdiner. Met onze tips en recepturen heb je in een handomdraai kerst voor elkaar.