Lente-voorgerechten

Zet de toon van je lentediner met een smaakvol voorgerecht. Of misschien zoek je wel een verrassend voorgerecht voor Pasen. Sligro biedt alle inspiratie. Ga je voor een voorgerecht met vlees, vis of liever vega(n)? Of wat dacht je van een lekkere soep?

Voorgerechten met vis

Met vis stel je een heerlijk voorgerecht samen. Zeker in de lente een perfecte keuze! Laat je inspireren door de volgende voorgerechten met vis.

Vegetarische & vegan voorgerechten

Ook met groenten zet je de meest verbluffende voorgerechten op tafel. Vind hier bijzondere vegetarische en vegan voorgerechten.

Soepen voor de lente

Verras je gasten deze lente met een imposante soep. Wat dacht je van noedelsoep met jonge kokosnoot of een venkelsoep met een palet van krokante groentegarnituur?

Aziatische kippensoep met geroosterde kipdijfilet

Korean hotpot met rauwe groente en geroosterde kipdijfilet

Voorgerechten die beter voor je zijn

Met de juiste producten geef je je lichaam een gezondheidsboost. De volgende gerechten zijn goed voor je gezondheid en zijn daarnaast vol van smaak. De salade van voorjaarsgroenten barst bijvoorbeeld van het foliumzuur, terwijl de makreelsalade een reinigende werking heeft op je lichaam.

Meer voorgerechten voor de lente

Meer verrassende voorgerechten voor het voorjaar? Klik op de recepten hieronder voor meer manieren om je lentediner in stijl te beginnen. Daarbij kun je alle kanten op: van snel op tafel tot écht culinair uitpakken.

Meer koken in de lente

Voor de lekkerste inspiratie voor een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert ben je bij Sligro aan het juiste adres. Zo maak je van de lente gegarandeerd een culinair succes.