• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Lentehapjes bij de borrel

Uit een puntzak, op een borrelplank of op eenpersoonsplankjes. Borrelhapjes kun je op vele manieren presenteren. Ga voor kant-en-klaar of pak deze lente uit met huisgemaakte borrelhapjes. Combineren kan natuurlijk ook. Serveer er een heerlijke lentedrank bij en borrelen maar! 

Borrelen met een puntzak

Deze gevulde houtpapieren cones zijn perfect om te serveren als borrelhapje. Vul ze met Engelse kazen, de lekkerste charcuterie of maak een vegetarische mix. Snijden of afbakken en vullen maar. Simpel, superlekker en daarom succes verzekerd.  

Doos 50 stuks
Wensleydale
Kaas met cranberry
1200 GR
Charnwood
Cheddar gerookt
1170 GR
3650 GR
Shropshire
Blue waxed mini
2280 GR
O'life Chutney
Vijgen
Pot 22,5 cl
O'life Chutney
Mango gember
Pot 22,5 cl
Lekkernijen
Vega mix ca32st
Doos 960 gram
Tube 80 cl
O'life Chutney
Vijgen
Pot 22,5 cl
Gran'Tapas
Tapas Mix
Bakje 180 gram
Bakje 170 gram

Lentedranken

Bij een voorjaarsborrel mogen de lentedranken niet ontbreken. Deze lente kies je uit fris bier, zonnige wijnen, verfrissende smoothies en bijzondere cocktails. 

Borrelhapjes eenpersoonsplankjes

Zet heel de tafel vol met eenpersoonsplankjes vol borrelhapjes en creëer een bont gezelschap. Met ieder een eigen plankje kan er veilig gedeeld en gegeten worden. Maak het jezelf extra gemakkelijk en vul de eenpersoonsplankjes met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare hapjes.  

Stuk 150 gram
Doos 1,2 kilo
Doos 650 gram
Lekkernijen
Vega mix ca32st
Doos 960 gram
Gran'Tapas
Tapas Mix
Bakje 180 gram
Pakje 80 gram
Stuk 150 gram
Ponte Reale
Burrata Di Bufala
Bakje 125 gram
Meesterschap van het Huis
Ambachtelijke kaas gehaktballetjes
1040 GR
Meesterschap van het Huis
Ambachtelijke pittige gehaktballetjes
1050 GR
Meesterschap van het Huis
Ambachtelijke truffel gehaktballetjes
1020 GR
Doos 1 kilo
Pak
Florentin
Hummus, BIO
Bakje 200 gram
Red Swing
Witpuntradijs
Per stuk
Doos 10 stuks x 65 gram
Doos 10 stuks x 65 gram

Snelle borrelhapjes

Serveer naast heerlijke kant-en-klare hapjes ook één of meerdere snelle huisgemaakte hapjes op een borrelplank. Zo wordt een borrel in de lente net een tikje specialer. De krokante gevulde camembert of de aspergerolletjes met brie zijn snel en gemakkelijk te maken.  

Huisgemaakte hapjes

Pak deze lente echt uit bij de borrel. Het kost misschien iets meer tijd en iets meer moeite, maar met deze heerlijke huisgemaakte hapjes maak je wel grote sier. 

 

Meer borrelmomenten

Geef Daendels noten meer smaak met je eigen kruidenmix. De juiste basis vind je bij de Sligro Spice Market. Hier heb je de keuze uit kruiden van over de hele wereld.

Naast een kaasplank of een heerlijke kaascone bij de borrel is er natuurlijk nog veel meer mogelijk met kaas. Met zo’n veelzijdig product kun je namelijk alle kanten op. 

De borrel zoet afsluiten? Met een dessertplateau blijf je in het borrelthema. Serveer een grote borrelplank vol zoete verwennerijen en je maakt gegarandeerd indruk.