Wonton crisps
Krokante wontons, gevuld met een ceviche van zalm en avocado met little gem.
Deze gevulde houtpapieren cones zijn perfect om te serveren als borrelhapje. Vul ze met Engelse kazen, de lekkerste charcuterie of maak een vegetarische mix. Snijden of afbakken en vullen maar. Simpel, superlekker en daarom succes verzekerd.
Serveer naast heerlijke kant-en-klare hapjes ook één of meerdere snelle huisgemaakte hapjes op een borrelplank. Zo wordt een borrel in de lente net een tikje specialer. De krokante gevulde camembert of de aspergerolletjes met brie zijn snel en gemakkelijk te maken.
Pak deze lente echt uit bij de borrel. Het kost misschien iets meer tijd en iets meer moeite, maar met deze heerlijke huisgemaakte hapjes maak je wel grote sier.
Krokante wontons, gevuld met een ceviche van zalm en avocado met little gem.
Gebakken fetakaas met een dressing van oregano en granaatappelpitjes.
Geef Daendels noten meer smaak met je eigen kruidenmix. De juiste basis vind je bij de Sligro Spice Market. Hier heb je de keuze uit kruiden van over de hele wereld.
Naast een kaasplank of een heerlijke kaascone bij de borrel is er natuurlijk nog veel meer mogelijk met kaas. Met zo’n veelzijdig product kun je namelijk alle kanten op.
De borrel zoet afsluiten? Met een dessertplateau blijf je in het borrelthema. Serveer een grote borrelplank vol zoete verwennerijen en je maakt gegarandeerd indruk.