• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Barbecue assortiment

Samen genieten van de meest heerlijke smaken, terwijl de rokerige geuren je tegemoet komen. Verras je gasten met de lekkerste gerechten van de barbecue. Snel en intens bereid of juist langzaam gegaard. Vlees, vis én groenten met een klassieke bereiding of juist met een twist. Of je nu voor een basic barbecue gaat of juist voor een bereiding met grote delen. Sligro heeft alles in huis om jouw barbecue deze zomer tot een succes te maken.

Barbecue toppers

De basisgerechten voor de barbecue kent iedereen wel: hamburgers, hotdogs, spiesen en flammkuchen. Kies voor een nieuwe bereiding, met professionele producten en bijzondere smaken. Herkenbaar én verrassend. Zo lekker kan de basic barbecue zijn!

Gemak

Bereid de heerlijkste barbecuegerechten in een handomdraai. Met een breed assortiment aan kant-en-klaar producten voor de barbecue: van de hardlopers op de barbecue, sous-vide, salades, brood en barbecuepakketten tot sauzen.

Outdoor cooking

Spelen met vuur is het mooiste wat er is, een ambacht. Speel met temperatuur, rook en grill direct en indirect. Alles om de juiste (kern)temperatuur te bereiken en uit te pakken met barbecue. Wat te denken van een mooie zeebaars, mosselen, picanha of rib-eye?

Rubs & marinades

Je kunt alle kanten op wanneer je een stuk vlees of vis meer smaak wilt geven op je barbecue. Met rubs en marinades geef je het product niet alleen meer smaak, je maakt het ook malser en zachter.

Meer zomerhelden

Vier de zomer samen met onze zomerhelden; verfrissende zomerse dranken, feestelijke borrelhappen, verkoelende ijstraktaties en de lekkerste barbecuegerechten. Of je nu een doorgewinterde grillmaster bent of een beginnende liefhebber. Sligro helpt je op weg met inspiratie en de mooiste helden uit ons omvangrijke zomerassortiment.

Lees meer