• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Stoer vlees

Denk je aan stoer, dan denk je aan mooie stukken vlees. Denk daarbij eens verder dan ribeye, kalkoen of een ribroast. Ook met  picanha, côte à l'os of reedij zet je een showstuk op tafel. Langzaam gegaard in de oven of op de barbecue op lage temperatuur voor de ultieme smaak. Stoer en robuust gepaard laten gaan met chique? Trancheer het vlees dan aan tafel.

Cote a'los

Grote delen vlees kun je prima bereiden in de oven. Maar lenen zich natuurlijk ook perfect voor een rustieke bereiding op de barbecue. Ideaal, want zo kun je je oven vrij houden voor bijgerechten en heb je extra ruimte over in de keuken. Daarnaast zorgt een (winter)barbecue natuurlijk ook gewoon voor extra beleving. 

Roast

Van entrecote en lamsrack tot beenham; onze culinair adviseurs hebben dit voorjaar de meest lekkere roastgerechten voor jou samengesteld. Perfect voor op de barbecue maar net zo lekker uit de pan. En naast deze hoofdgerechten hebben zij je nog veel meer culinaire inspiratie te bieden. 

Stoere bereidingen

Naast een côte à l'os of een natuurvlees-entrecote, zijn er zoveel mogelijkheden om uit te pakken met stoere bereidingen en grote delen vlees. Wat te denken van picanha, reedij, beenham of lamsrack? En van de left-overs maak je de volgende dag een heerlijke sandwich.

Smoked watermeloen ham

Watermeloen als vegetarisch hoofdgerecht? Wel in de vorm van smoked watermeloen ham. Het geheim zit in de bereidingstechniek: na zes uur roken heeft de meloen veel weg van een ham. Snijd dit meesterwerk aan tafel om de beleving af te maken. 

Meer stoere recepten