• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Voordelige zakelijke Energie- en gascontracten

Besparen op energiekosten én tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Met Eneco en Sligro kan het! Naast het leveren van lekker, goed en eerlijk eten willen we horecaondernemers ondersteunen bij het verbeteren van hun zaak. Helpen met de vermindering van energiekosten is één van die dingen.

Groen én slim ondernemen met Eneco en Sligro

✔ De laagste prijsgarantie van Eneco
✔ 100% groene stroom
✔ Vast contract dat af te sluiten is voor 1 of 3 jaar
✔ Sligro-waardebon die kan oplopen tot maar liefst €100,-
✔ Geen rompslomp, want Eneco verzorgt de overstap
✔ 100.000 ondernemers gingen je voor

Duurzame energieoplossingen van Eneco en Sligro

Alleen Sligro klanten profiteren van twee voordelige energieoplossingen*

*Deze aanbieding is alleen geldig voor ondernemers die hun energie voornamelijk voor zakelijke doeleinden gebruiken.
Bekijk de actievoorwaarden.

Snel besparen op je energierekening!

Download onze gratis energie-besparingstips! Ontdek  onder andere twee manieren die direct € 100,- opleveren. Daarnaast helpen we je middels meer dan twintig tips en praktische voorbeelden om de energierekening van jouw horecabedrijf te verlagen en de winst te vergroten.

Eneco EcoStroom® en Eneco Gas

Eneco EcoStroom® bestaat uit 100% groene stroom. Deze energie is afkomstig van duurzame bronnen uit Nederland en Europa, zoals wind-, water- en zonkracht. Voor het opwekken van EcoStroom worden geen fossiele brandstoffen als olie, aardgas of steenkool gebruikt. Hierdoor is deze vorm van energie schoner én onuitputtelijk. Bij de winning en omzetting ontstaan namelijk nauwelijks schadelijke effecten voor het milieu. Als je kiest voor EcoStroom maak je direct een duidelijke keus voor ondernemen met klimaatneutrale energie. Dát is kiezen voor de toekomst.

Eneco Gas is gas dat wordt gewonnen uit fossiele bronnen en daarnaast deels geïmporteerd uit verschillende werelddelen. Eneco koopt gas in en slaat dit op als de gasprijs laag is. Op deze manier profiteer je altijd van de laagste prijs en betaalbare energie van Eneco.

Veelgestelde vragen

Dankzij het inkoopvoordeel van Sligro profiteer je van de allerlaagste prijs van Eneco voor 100% groene stroom. Boek je direct of via een ander platform bij Eneco, dan zal deze altijd duurder zijn. 

Hoeveel je op je energierekening kunt besparen, is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe groot je pand is , bij welke energieleverancier je nu/hiervoor zat, wat de duur van je contract is, enzovoorts. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je overstappen, maar heb je nog een lopend contract? In de meeste gevallen betaal je een boete aan je huidige energieleverancier als je jouw energiecontract eerder stopzet. Je voorkomt een boete door pas op de einddatum van je contract over te stappen. De einddatum vind je in je contract. Houd hier rekening mee bij het invullen van de startdatum van je nieuwe contract. 

Deze actie is alleen geldig voor klanten van Sligro die nog geen energiecontract hebben lopen bij Eneco. Lees meer over de actievoorwaarden.

De energiecontracten die je via Sligro bij Eneco afsluit zijn alleen geldig voor ondernemers die hun minimaal 70% van hun energie voor zakelijke doeleinden gebruiken. Indien dit niet het geval is, is afsluiten tegen deze voorwaarden niet mogelijk.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de diensten van Eneco? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.

Laadpalen

Met de complete laadpaaloplossing van Reith Power is jouw bedrijf verzekerd van een betrouwbare laadoplossing op maat.