• Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Mr. Butler: thuisbezorging voor de horeca

Wil je meer gasten bereiken en de omzet van jouw restaurant verhogen? Mr. Butler biedt uitkomst met een professionele bezorgdienst, zónder torenhoge commissies! Met Mr. Butler wordt bezorgen en afhalen werkbaar én rendabel voor ieder restaurant. Start snel met thuisbezorging!

Voordelen van Mr. Butler

✔ Ontwikkeld voor én door horecaondernemers
✔ De laagste commissie
✔ Automatisch sparen voor Sligro-kortingsbonnen*
✔ Bezorggebied van 4 kilometer rondom je horecagelegenheid
✔ Mr. Butler heeft eigen bezorgers in dienst en garandeert een betrouwbare inzetbaarheid

×

Hoe werkt het?

Bij Mr. Butler kun je kiezen uit twee services:

BESTELPLATFORM

Neem bestellingen aan via Mr. Butler en laat gasten hun bestelling afhalen (of zet je eigen bezorgers in).

€0,39 + 7,5% per bestelling + Sligro-kortingsbonnen t.w.v. 3% van de bestelwaarde*

BESTELPLATFORM + BEZORGSERVICE

Neem bestellingen aan via Mr. Butler en laat ze bezorgen door de betrouwbare bezorgers van Mr. Butler.

€0,99 + 19% per bestelling + Sligro-kortingsbonnen t.w.v. 3% van de bestelwaarde*

Wat kun je verwachten van Mr. Butler?

Mr. Butler regelt voor jou de technologie die je nodig hebt om de bestellingen op een eenvoudige manier te verwerken. Je krijgt hiervoor toegang tot een online dashboard waarin je de bestellingen ontvangt en waarmee je jouw bezorgprestaties volgt.

Daarnaast zorgt Mr. Butler voor een geweldige gastervaring: van het moment dat een bestelling geplaatst wordt tot de bezorging aan de voordeur. In elke fase krijg je de ondersteuning die nodig is om je gast te voorzien van een optimale bestelervaring.

De service gaat nog een stapje verder, want bij Mr. Butler kun je ook terecht voor praktisch advies. Denk aan inspiratie voor je menukaart, advies over de prijzen of informatie over duurzame en hygiënische verpakkingsmaterialen. Kortom, alles voor de beste gastervaring!

Ontdek het gemak van Mr. Butler

Alvast vrijblijvend kennismaken met het gemak en de voordelen van Mr. Butler? Dat kan! Laat je gegevens achter en Mr. Butler maakt een testaccount voor je aan.

Testimonials

We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar de bezorging van onze gerechten. Er werken veel mensen thuis, die willen ook wel eens iets anders dan een broodje van de supermarkt. We bezorgen via Mr. Butler alle gerechten van onze menukaart.

Pierre | eigenaar Café St. Anneke

We dragen minder commissie af dan bij andere services, dat is een groot voordeel.  Daarnaast spaar je via de orders als ondernemer voor Sligro-waardebonnen dat je kunt gebruiken bij Sligro. Voor ons ideaal, want wij doen regelmatig inkopen bij Sligro.

Kristel | Poké Perfect Den Bosch

Het concept van Mr. Butler spreekt ons erg aan. We houden meer over aan een bestelling en we bereiken een groter gebied. Mr. Butler bezorgt namelijk in een straal van vier kilometer, dat is meer dan bij veel andere bezorgdiensten.

Monica | eigenaresse Moons Carpaccio

Mr. Butler vind ik een fijne bezorgservice. De bezorgers hebben herkenbare kleding aan en alles wordt op elektrische fietsen rondgebracht. Daarnaast bezorgen ze in een straal van 4 kilometer: een goede max. We bereiken een groter gebied en het eten is nog steeds warm bij levering.

Nick | mede-eigenaar van Tante Wonnie

Starten met bezorgen en afhalen

Bezorgen en/of afhalen van eten is populairder dan ooit. Het is daarom een uitgelezen kans om een extra inkomstenbron aan te boren. Consumenten willen ook thuis genieten van restaurantwaardige maaltijden. Doordat de vraag naar thuisbezorging van goed eten stijgt, is het van belang om de kwaliteit op peil te houden. Maar hoe vind je een partij die begrijpt dat de kwaliteitsstandaarden van je restaurant gewaarborgd moeten worden? 

Mr. Butler helpt jou om zo slim mogelijk te opereren. Zij zorgen voor een betrouwbare, hygiënische en kwalitatieve afhandeling van je bestellingen. En elke bestelling is pas rond als één van de gastvrije bezorgers deze met een lach heeft overhandigd. Hierdoor wordt de restaurantkwaliteit van je gerechten gewaarborgd, welke allesbepalend kan zijn voor de gastervaring.  

Kennis over de horecabranche

Doordat Mr. Butler ontworpen is door horecaondernemers én in samenwerking met Sligro, kun je ervan uitgaan dat de kennis over de branche aanwezig is. Mr. Butler begrijpt dan ook als geen ander hoe restaurants te werk gaan én waar ze tegenaan lopen.

Ben je eerder geschrokken van hoge commissies bij andere bestelplatformen? Heb je het een tijdje op eigen kracht geprobeerd, maar was dat niet werkbaar voor jouw onderneming? Doordat Mr. Butler zelf bezorgers in dienst heeft, ben je niet afhankelijk van de beschikbaarheid of flexibiliteit van externe bezorgers. Daarnaast is de lage commissie een aantrekkelijke reden om te kiezen voor Mr. Butler als bestelplatform voor je restaurant.

Samenwerken met Mr. Butler zorgt voor een vloeiend bestelproces. Er is veel rechtstreeks contact, waardoor zij jou optimaal kunnen ondersteunen. Het online bestelplatform geeft jouw restaurant extra zichtbaarheid, waardoor (nieuwe) klanten je beter kunnen vinden. Kortom: Mr. Butler ondersteunt jouw restaurant in de breedste zin van het woord.

SLIGRO-KORTINGSBONNEN

Per bestelling spaar je automatisch voor Sligro-kortingsbonnen (3% van de bestelwaarde). Deze kortingsbonnen zijn vrij te besteden in de Sligro zelfbedieningsvestigingen in Den Bosch, Nijmegen en Helmond.* 

Mr. Butler is te vinden in de volgende steden

Helmond

Coming soon!

Veelgestelde vragen

Momenteel is Mr. Butler gevestigd in Den Bosch, Nijmegen en Helmond. Heb je een restaurant in de nabije omgeving van deze steden? Neem dan contact met Mr. Butler op om te kijken of jouw restaurant ook in aanmerking komt voor de lokale bestel- en/of bezorgservice.

Mr. Butler wil het bezorgen en/of afhalen van maaltijden voor ieder type restaurant werkbaar en rendabel maken. Het platform is opgericht door horecaondernemers en zet de belangen van ondernemers voorop: dat uit zich in flexibiliteit, werkbaarheid én lagere commissies.

De voordelen en verschillen op een rijtje:

 • Mr. Butler hanteert standaard de laagste commissie:

  • Bestelplatform, excl. bezorgservice: €0,39 + 7,5% per bestelling

  • Bestelplatform, incl. bezorgservice: €0,99 + 19% per bestelling

 

 • Bij Mr. Butler krijg je extra voordeel bij Sligro: je spaart automatisch 3% van de bestelwaarde op als Sligro-kortingsbon, te verzilveren in Sligro zelfbedieningsvestiging Den Bosch, Nijmegen en Helmond.
 • Mr. Butler bezorgt standaard in een straal van circa 4 kilometer om je zaak. Bij veel andere platformen is deze straal een stuk kleiner.
 • Mr. Butler wil er juist zijn voor restaurants (ook het midden en hoog segment) in plaats van alleen ‘fastservice-zaken’, dat zie je ook terug in het aanbod. Die keuze maakt Mr. Butler een waardevol alternatief in de regio.
 • In tegenstelling tot bestaande partijen, kunnen deelnemende restaurants er bij Mr. Butler voor kiezen om telefonische bestellingen of bestellingen via de eigen website te laten bezorgen door Mr. Butler.

 

 • Als restaurantpartner spaar je automatisch voor 3% Sligro-kortingsbonnen.
 • Het percentage (3%) wordt berekend over de door het restaurantpartner gerealiseerde (order)omzet. Dit is dus exclusief de door de restaurantpartner te betalen tarieven aan Mr. Butler.
 • De Sligro-kortingsbonnen worden per cheque van €20,- uitgekeerd en per post toegestuurd.
 • De cheques zijn alleen in te wisselen in Sligro vestiging Den Bosch, Nijmegen en/of Helmond.
 • De cheques mogen een waarde van maximaal 20% van het te besteden totaalbedrag vertegenwoordigen.
 • Zowel Sligro- als niet-Sligro-klanten sparen automatisch voor Sligro-kortingsbonnen. Om de cheques in te kunnen wisselen, dienen niet-Sligro-klanten wel een klantenpas aan te maken bij Sligro.
 • Een cheque is maximaal 1 jaar geldig.
 • Een cheque is niet inwisselbaar voor contanten.

Staat je vraag er niet bij?

Mr. Butler helpt je graag verder. Neem contact met hen op via info@mrbutler.nl of 085-0647223

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in Mr. Butler? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.