• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Slimme tools voor jouw zaak

Reserveren, plannen, bestellen, betalen én meer!


Maak het jou en je team nog eenvoudiger. Ontdek de slimme tools van booq: een innovatieve oplossing van onze partner Eijsink. Van kassa tot personeelsplanning en van keukenmanagement tot (QR-)bestelsite. Je kiest zelf welke modules – de booq Bricks – bij jouw situatie passen.

Ontdek welke booq Bricks bij jouw zaak passen

booq POS

booq POS is jouw complete alles-in-één kassasysteem. Het systeem kun je opbouwen met vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen devices.

booq Tafelreservering

Met het commissievrije booq Tafelreservering neem je zelf de regie in handen.  Laat je gasten eenvoudig, snel en op elk gewenst moment reserveren voor een bezoek aan jouw zaak.

booq QR-bestellen

Maak bestellen voor je gasten nog eenvoudiger met booq QR-bestellen. Gasten scannen de QR-code, waarna ze zelf bestellen en betalen met hun eigen smartphone. 

10 gratis tips voor meer rendement met digitalisatie

Digitalisatie hoeft niet ingewikkeld te zijn. Pak je digitalisatie goed aan, dan bespaart het je veel tijd en levert het misschien zelfs iets op. Download de tips en ga meteen aan de slag.

En er is meer!

Benieuwd naar de andere booq Bricks zoals personeelsplanning,  bar- en keukenmanagement en bestelsites? Vul je gegevens in en Eijsink neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Over booq

booq is een open businessplatform voor ondernemers in de horeca, leisure en catering. Van (vaste en mobiele) kassa tot personeelsplanning en van bar- en keukenmanagement tot bestelsites: alle relevante tools voor bedrijfsvoering in één ijzersterk programma. In de cloud, dus altijd en overal bereikbaar.

Veelgestelde vragen

booq biedt oplossingen voor elke ondernemer in de horeca, leisure en catering. Met het all-in-one businessplatform heb jij de controle volledig in eigen hand, altijd en op elk moment. Groeit je bedrijf, dan groeit booq met je mee.  

booq is ontwikkeld door Eijsink. Voor meer controle als ondernemer, meer rust voor je team en extra service voor je gasten. Van boeken en bestellen tot betalen en bereiden. En van bedienen, bemensen, binden tot beheren. Je regelt het gemakkelijk met dit alles-in-één platform. booq bestaat uit meerdere modules – booq Bricks - die je flexibel kunt toepassen en uitbreiden. Bovendien heb je altijd en overal inzicht in je resultaten. Jij hebt de controle! Dat alles is voor jou als Sligro-klant extra voordelig dankzij het inkoopvoordeel van Sligro.

booq Bricks zijn de modules waarmee je je bedrijfsvoering vanuit één programma verbetert. Van POS (kassasysteem), Tafelreservering tot QR-bestellen. Maar er zijn ook oplossingen voor personeelsplanning, bar- en keukenmanagement en bestelsites. Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt. Voor welke booq Bricks je ook gaat; je bent altijd verzekerd van snelheid en gemak.

booq houdt je systeem up-to-date en veilig via gratis updates. Met een druk op de knop installeer jij de gratis update en kun je daarna gewoon verder met je werkzaamheden. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend systeem.

Alle modules van booq zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Zo haal je nog meer uit je bedrijf en houd je de gastbeleving onverminderd goed. Daarnaast koppel je booq POS gemakkelijk met financiële pakketten, hotel PMS-software of diverse betaalmethodes. 

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de booq Bricks? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.