• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kersthapjes bij de borrel

Met kersthapjes en borrelbites in alle soorten en maten is het veelzijdig genieten geblazen. Ga voor gemak of geef er je eigen culinaire draai aan. Tip: creëer je eigen notenmelange met de noten van Daendels.

Toast & delicatessen

Met de luxe crackers van Drago, Laurieri en Karagiannis heb je de ideale basis voor je borrelbites in huis. Om te beleggen of om mee te dippen. Lekker én makkelijk. Net als de smaakmakende delicatessen uit ons assortiment.

Zak 350 gram
Zak 350 gram
Zak 175 gram
Zak 400 gram
Zak 400 gram
Zak 400 gram
Zak 400 gram
Zak 250 gram
Zak 250 gram
Zak 250 gram
Zak 250 gram
Bekijk het kerst-assortiment

Kerstdranken

Bij je kersthapjes mogen bijzondere kerstdranken niet ontbreken. Klik door voor volop inspiratie voor bijzondere bieren en wijnen. Of op zoek naar bijzondere cocktails? Deze kerstborrel wordt een en al beleving.

Een borrelpakket in de brievenbus

Met dit brievenbus borrelpakket verras jij je medewerkers op afstand. Of het nu voor een virtuele kerstborrel of nieuwjaarsborrel gaat. Geniet in de donkere maanden samen met je medewerkers van deze gezellige borrelpakketjes die je met de post naar je medewerkers toe kan sturen. Wel zo handig!

Oesters met kerst

Geef je kerstborrel een luxe tintje met oesters en bubbels. Deze combinatie is een klassieker met een reden. Zo goed dat ze na jaren – ook deze kerst – nog steeds in de smaak vallen.

Oesterrecepten

Meer borrelmomenten

Geef elk kerstgerecht meer smaak met je eigen kruidenmix. De juiste basis vind je bij de Sligro Spice Market. Hier heb je de keuze uit kruiden van over de hele wereld.

Met ambachtelijke haute fritures is het snacken in stijl. Lekker hoeft niet duur te zijn. Laat je gast genieten van enkele van deze populaire gerechten, in een chique jasje.